Starea Nației și Dragoș Pătraru vin la Alba Iulia!

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Starea Nației și Dragoș Pătraru vin la Alba Iulia!

15 martie la 18:30 - 21:30

INTRARE LIBERĂ

Fundația Comunitară Alba invită fanii emisiunii #StareaNației vineri, 15 martie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei cu nimeni altul decât Dragoș Pătraru.

Intrarea este liberă, însă pentru o bună desfășurare a evenimentului te rugăm să trimiți SMS la numărul de telefon 0785 370 270 (nr. cu tarif normal) cu nume-prenume și câte locuri dorești să fie rezervate pe numele tău. Dacă din diferite motive nu mai reușesti să ajungi, ți-am fi extrem de recunoscători dacă ne-ai anunța acest lucru printr-un SMS.

Starea Nației este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societății noastre. Producția se difuzează la Prima TV, de luni până joi de la 22.30. Starea Nației își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare. Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, Dragoș Pătraru este realizatorul și prezentatorul emisiunii (mai multe puteți citi pe https://www.stareanatiei.ro și https://patraru.ro).

Detalii

Data:
15 martie
Timp:
18:30 - 21:30
Preţ:
INTRARE LIBERĂ

Loc de întâlnire

Casa de Cultură Studenților

Organizator

STAREA NAŢIEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Română