PIESA DE TEATRU: UN BĂRBAT PENTRU SARA

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PIESA DE TEATRU: UN BĂRBAT PENTRU SARA

12 noiembrie, 2018 la 19:00 - 21:00

70LEI

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situațiile stranii și comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai traznită matușă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preț să-și mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbați, se trezește astfel cu Brandon pe cap.

Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie sa treacă de la inconștiență la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respirații gură la gură, definiții sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câștigat încă de la premieră.

Preț bilet: 70 lei

Biletele se pot procura de la Casieria Casei de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia. Program : Luni – Vineri 8-19. Telefon 0258815842.

Detalii

Data:
12 noiembrie, 2018
Timp:
19:00 - 21:00
Preţ:
70LEI
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Casa de Cultură a Sindicatelor

Organizator

Casa de Cultură a Sindicatelor
Telefon:
0258815842
Email:
contact@cssalba.ro
Sit web:
http://www.cssalba.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Română