PARCUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, DESCHIS OFICIAL LA ALBA IULIA

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PARCUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, DESCHIS OFICIAL LA ALBA IULIA

6 decembrie, 2017 la 18:00 - 31 ianuarie, 2018 la 00:00

Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia a fost deschis oficial joi seara în Piața Cetății. Albaiulienii au fost invitaţi să asculte colinde, în compania corului „Theotokos”, să se încălzească la un vin fier și să se bucure de atmofera sărbătorilor de iarnă.

Reamintim că Parcul a fost deschis şi de 1 Decembrie, cei care au ajuns în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională având ocazia să se bucure și de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Brad, perdea de lumini, patinoar, dar și câteva căsuțe cu bunătăți, unde putem găsi gustul copilăriei în turta dulce cu scorțișoară și o ciocolată făcută în casă, toate acestea întregesc programul de Sărbători în Cetatea Alba Carolina.

La Alba Iulia, magia Crăciunului se va simți toată luna decembrie. Serbările Iernii încep în Cetatea Alba Carolina în 6 decembrie, cu inaugurarea oficială a Parcului Sărbătorilor de Iarnă și vor ține până în 21 decembrie, când Moș Crăciun va veni mai repede, pentru cei mai mici dintre albaiulieni.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă dă startul unor serii de evenimente aproape zilnice care se vor încheia cu prezența lui Moș Crăciun, pentru că în Cetatea Alba Carolina și Crăciunul vine mai repede.

Cei mici își primesc darurile de la Moș, cei mari își încălzesc sufletele cu un colind și-un vin fiert, la Crăciunu din 21.

Sursa: alba24.ro

 

 

Detalii

Începere:
6 decembrie, 2017 la 18:00
Se termină:
31 ianuarie, 2018 la 00:00

Organizator

Primăria Municipiului Alba Iulia
Telefon:
0258819462
Email:
office@apulum.ro
Sit web:
http://www.apulum.ro

Loc de întâlnire

Piața Cetății
Piața Cetății
Alba Iulia, Alba România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Română