Întâlnirea lunii februarie a Cerculului de scriere creativă „Verbum”

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Întâlnirea lunii februarie a Cerculului de scriere creativă „Verbum”

28 februarie la 17:00 - 19:00

La sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, joi, 28 februarie 2019, între orele 17.00 şi 19.00, va avea loc întâlnirea lunii februarie a cercului de scriere creativă ,,Verbum”. Lună de lună, membrilor cercului li se alătură şi alţi iubitori de frumos care asistă sau se implică activ la activităţile desfăşurate.

Fiecare şedinţă de cerc are o temă fixată de comun acord de către membrii cercului, tema lunii februarie fiind „O altfel de literatură“. întrunirea acestei luni este concepută de această dată ca un moment multiart în cadrul căruia poeţii Marcel Vişa şi Antonio Doda vor face improvizaţii lirice pe ritm de hip-hop, mixat de către Robert Puiu. De asemenea, Antonio Doda va anima atmosfera cercului de scriere creativă printr-un scurt recital de chitară.

În această atmosferă de împletire a artelor, tema ,,Mister” stabilită ca punct de referinţă în creaţiile membrilor cercului va fi abordată de fiecare participant care va prezenta la finalul întâlnirii propria creaţie. Cercul ,,Verbum” se va încheia cu stabilirea temei şi programului pentru luna martie.

Proiectul face parte din programul 4.ANIMAŢIE CULTURALĂ/4.8 Verbum din Programul managerial al bibliotecii pentru perioada 2017 – 2020 şi are ca scop iniţierea unui cerc de scriere creativă destinat tinerilor şi adulţilor care practică arta scrisului. La evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba pot lua parte toţi cei ce doresc să petreacă o după amiază în atmosfera relaxantă a sălii de lectură, alături de cărţi şi creatori.

 

Detalii

Data:
28 februarie
Timp:
17:00 - 19:00

Loc de întâlnire

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga“ Alba
Str. Trandafirilor, nr. 22
Alba Iulia, Alba
Telefon:
0258/ 811 443
Sit web:
http://www.bjalba.ro

Organizatori

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga“ Alba
Consiliul Judeţean Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Română